Admin Admin
Poeet p?íspivku : 45 Registration date : 24. 05. 07
| Předmět: Právní řád Thu May 24, 2007 5:35 pm | |
| Mám dotaz na co se tak nejčastěji ptá Gybasová?Myslím teoretické otázky.. diky za odpovědi | |
|
Houba
Poeet p?íspivku : 1 Age : 38 Registration date : 26. 05. 07
| Předmět: Re: Právní řád Sat May 26, 2007 9:35 am | |
| Řekl bych, že si zakládá hlavně na rodinným (70%) a trestním právu (28%) a zbytek skoro neřeší podle toho co vim a co jsem slyšel, potopit nikoho nechce, důležitý je znát na stopro svojí seminárku, to je půlka zkoušky. | |
|
Admin Admin
| |
Radek
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 26. 05. 07
| Předmět: Re: Právní řád Mon May 28, 2007 11:18 am | |
| Ja ted dosel od Gybasove,uz je konecne ve skole-byla nemocna.a kdyz si projdete co nam poslala na mail ty Okruhy temat pro zkousky,tak to ona ma pred sebou kdyz zkousi,taky se zepta na vasi seminarku,jak uz bylo naznaceno.Jinak zkouska je zadarmo..nejhori znamky jsou C. | |
|
TomiGav
Poeet p?íspivku : 1 Age : 38 Registration date : 29. 05. 07
| Předmět: Jak to bylo v pondělí 28.5. Tue May 29, 2007 11:16 am | |
| Dámy a pánové, dovolte mi, abych se podělil o své zkušenosti ze zkoušky (jak by řekl Maňas) Tedy - Gybasová přišla, řekla, že jí není dobře, tak že to půjde rychle. A šlo. Nejhorší dala za B a to i tomu, kdo neměl ani index (že Kubo ) mno a ptala se na otázky co měla před sebou, ale co já vím, tak se většinou inspirovala témetem seminárky. Asi tak | |
|
Admin Admin
| Předmět: thx Tue May 29, 2007 3:32 pm | |
| Díky za info,které přinášíte Mám dotaz nemá někdo zpracované ty otázky ke Gybasové ve wordu? kdyby ano tak at to sem da pls | |
|