BTSM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BTSM

Diskuzní forum pro studenty UTB Zlín

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

radši Mráček

Goto down 
AutorZpráva
Frankie

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 03. 06. 07

radši Mráček Empty
PříspěvekPředmět: radši Mráček   radši Mráček EmptySun Jun 03, 2007 12:21 pm

No, já byl na prvním termínu u Dostála a musim říct, že je to pěkný hajzl. Úplně nás tam popravil. věděl jsem vše, krom jednoho malého vzorce a fx. ale opisovat se dá brutálně. Hlavně, když jste mezi prvníma čtyřma, páč tam furt chodí nějaké sekretářky s ním kecat a tak... Jinak je to hajzl v tom, že mu nestačí, když napíšete vzorec. Po mně chtěl, abych mu ho ještě zderivoval. A po holce vedle chtěl integraci. Jinak je dobrý v tom, a to moc lidí neví, že dává i čtvrtý termín. Stačí mu poslat email a domluvit se s ním na termínu. ale ten čtvrtý termín vám povolí, jen když děláte zkoušky u něj. Pokud tam máte 3*fx od Ponížila nebo Mráčka, tak nic. Píše se na bíle kancelářské papíry, takže když si odpovědi napíšete předem, a pak jen vytáhnete, tak by vám to mělo vyjít. teorii si moc nečte... pro něj je alfou a omegou všechny vzorce dokonale umět. Každopádně jdu teď k Mráčkovi. Jo a důležité upozornění!!!!! Zkoušky u Dostála probíhají na FT ne na FAI!!!!! Asi ve třetím patře.
Návrat nahoru Goto down

radši Mráček
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
BTSM :: Volná diskuze :: Diskuze o profesorech-
Přejdi na: